28 Mayıs 2019 Salı

Projeksiyon Aksesuarları

Günümüzde önemli bir yer edinmiş olan projeksiyon cihazları evlerde, iş yerlerinde, ofislerde, eğitim salonlarında kullanılmaktadır. Bu yüksek kaliteye ve verimliliğe sahip makinaların bir kaç aksesuarı bulunuyor. Aşağıda bu aksesuarlar ile ilgili bir kaç detay ve çeşit paylaşacağım...

Projeksiyon Perdesi

Projeksiyon perdeleri özel kumaşlardan üretilir. Arka yüzeyleri ışık geçirmez olmak zorundadır. Özel cam kumundan üretilmiş kumaşları sayesinde projeksiyondan yansıyan görüntüyü daha canlı, daha parlak görmenizi sağlar. Bu perdeler kendi aralarında çeşitlere ayrılır bunlar; Motorlu, Storlu ve Tripo - Ayaklı Perdelerdir. Motorlu perdeler uzaktan kumanda ile aç-kapa imkanı sunar, ancak storlu perdelerde manuel aç-kapa yapılır. Motorlu ve storlu perdeleri tavana veya duvara monte ederek kullanabilirsiniz. Tripod perdeler ise üç ayaklıdır. Kolayca kurulur, kolayca taşınır ve kaldırılabilirler diğer iki perde çeşidine göre daha ufaktır ve tavan - duvar montajı yapılmaz. Bu çeşitler arasından bizim tavsiyemiz "Motorlu Projeksiyon" Perdesidir...

==>https://www.projeksiyon.com.tr/projeksiyon-perdesi <==



Projeksiyon Askı Aparatı

Askı aparatları çok uygun fiyatlara satılan ancak çok işe yarayan bir aksesuardır. Görevleri : Projeksiyonun doğru atım oranlarında montajlanmasını sağlar, cihazın düşme, çarpma, çalınma gibi bozulmasına veya kaybolmasına sebep olacak olaylardan korur, sunum yaptığınız veya film izlediğiniz anda cihazın yukarda olmasını sağlayarak yansıyan ışığın önünden geçenler yansıyan görüntüyü bozamaz..


==>https://www.projeksiyon.com.tr/projeksiyon-aski-aparati


3D Gözlük

3D Gözlükler film izlerken veya 3 boyutlu sunumlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir aksesuardır. 3D özelliği taşıyan projeksiyon cihazlarından sinema, çizgi film, oyunlarda veya 3 boyutlu herhangi bir yayında kullanılabilir.

==>https://www.projeksiyon.com.tr/3d-projeksiyon-gozlukleri



Projeksiyon Lifti

Bu aksesuar projeksiyonun tam güvenliğini ve oda düzeninin bozulmamasını sağlar. Projeksiyonun montajlanacağı yerin tavanı lift boyutunda kesilerek lift oraya yerleştirilir ve tavandan kesilen parça liftin altına yapıştırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder