17 Mayıs 2019 Cuma

Projeksiyon Sistemi Hakkında

Projeksiyon Sistemi hakkında merak ettiğiniz her türlü bilgi bu yazımızın içeriğindedir.

Projeksiyon Sistemi; Projeksiyon ve aksesuarlarının dahil olduğu bir bütündür. Projeksiyon Cihazları herhangi bir kaynak üzerinden görüntüleri daha geniş ebatlarda yansıtmanıza yarar. Bununla birlikte Projeksiyon Perdesi, Askı Aparatı gibi önemli parçaları vardır. Askı aparatı projektörün daha dik bir açıdan gösterim yapmasına yaradığı gibi dış etkenlerden zarar görmesini de engeller. Ayrıca interaktif sunumlarınızda projektörün önünden geçip gölgenizin yansıtmalarınıza karışmasını engellemiş olursunuz. Tek dikkat edilmesi gereken nokta Projektörünüzün ağırlığını dikkate alarak Askı aparatı seçmenizdir.

Projeksiyon perdesi yapıları bakımından görüntü iyileştirici özel malzemeler içermektedir. Genellikle oda dekorunun duvara yansıtma yapılamayacak durumda olması durumunda tercih edilir. Eğer duvarınızın rengi krem veya beyaz renkte ise projeksiyon perdesine pekte ihtiyaç duyulmaz. Yinede bu konu ile ilgili tercih sizlerindir. Projeksiyon Perdesinin her halükarda görüntü kalitesini arttıran ve optik görünürlük sağlayan özellikleri göz önünde bulundurulabilir.

Projektör Sistemlerinde en çok bakım gereken aksesuar Lambadır. Uzun saatler süren toplantı ve eğitimler sonucunda lambalar hızla tükenir. Bu noktada uzun ömürlü lambası olan cihaz seçerek toplam sahip olma maliyetini düşüreceğiniz gibi uzun süre bakım, değişim gibi sorunlarla da karşılaşmazsınız. Bu konuda sizlere tavsiyede bulunacak olursak yeni nesil LAZER Lambalı projeksiyonlardan satın almanız olacaktır. Bu yeni nesil lamba teknolojisi en az 20.000 saat sorunsuz ve bakımsız çalışabilmekte. Ayrıca eski tip civa maddeli lambalar gibi çevreye karşı hiçbir zararlı madde içermeyerek tamamen sağlıklı ve daha parlak ışık çıkışı sağlamaktadır.

Bir diğer konumuz ihtiyaçlarımıza göre Projeksiyon Sistemi edinmektir. Bu görüntü sistemini birçok alanda kullanabilirsiniz. Örnek verecek olursak evlerde, ofis ve okullarda, konferans salonlarında kullanabilirsiniz. Faydaları ise büyük kitlelere veya öğrenci ve çalışanlarınıza sunumlar, bilgilendirmeler yapabileceğiniz kablolu ve kablosuz görüntüler aktarabileceğiniz bir sistemdir. Genel kullanımlarınız için "Ansi Lümen" & "Lamba Ömrü" özelliklerinde yüksek oranlara sahip makineleri seçmeniz daha yüksek görüntü performansı elde etmenize olanak tanır.

Ev Sinema Projeksiyon Sistemi için en çok kontrast oranı ve çözünürlük desteği önem taşımaktadır. Kontrast oranının yüksek olması seyir zevkini arttırdığı gibi en keskin renkleri dahi fark etmenizi sağlar. Çözünürlük ise görüntü kalitesi ve göz zevkinizi etkiler. En düşük HD kaliteden, 4K - Ultra HD kaliteye kadar bütçenize göre projeksiyon seçimleri yapabilirsiniz. Aşağıdaki link'e tıklayarak Projeksiyon Sistemi kategorimize ulaşabilirsiniz.

==> https://www.projeksiyon.com.tr/projeksiyon-sistemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder